УВАГА! Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки за цим посиланням.
Купить квартиру Кропивницкий

Александрийский краевед Валерий Жванко совместно со спортивным клубом «Захист» презентовали общий проект

14.10.2020 19:41:41636 просмотровАвтор: Валерий Жванко
Александрийский краевед Валерий Жванко совместно со спортивным клубом «Захист» презентовали общий проект

Вже декілька останніх років продовжується моя співпраця з тренерами та спортсменами Олександрійського патріотично-спортивного клубу «Захист». Їх показовий виступ на презентації моєї книжки був супер яскравим! Він нагадав про споконвічні чоловічі чесноти: мужність, силу та взаємодопомогу для захисту Батьківщини. Деякі вихованці клубу допомагали мені у створенні фотоілюстрацій до «Барокових закапелків Олександрії» та фотовиставки «Погляд — 2015».

Сьогодні, 14 жовтня, в День Захисника України, разом з президентом ПСК «Захист» ми презентуємо спільний проект «Захист! Захист! Захист!»

В рамках цього проекту заплановані інформаційно-просвітницькі акції та пізнавальні екскурсії. В серпні 2020 року вже відбулися зустрічі з спортсменами, проведено декілька екскурсій Олександрією в її історичній частині, та фотофіксація архітектурних споруд ХІХ століття, які потребують захисту. І цього разу в створенні фотоілюстрацій мені допомагали хлопці Олександрійського патріотично-спортивного клубу «Захист».

«Спортсмени довели, що вони можуть не тільки гідно виступати в ринзі і на татамі, але ще й працювати над створенням образів пацанів другої половини ХХ сторіччя!

Нещодавно, в рамках підготовки наступної частини проекту «Барокові закапелки Олександрії», відбулась чергова фотосесія, зі світлинами з якої ми і пропонуємо Вам ознайомитись!»

Дякую батькам, тренерам та Олександру Стрижаку, прес-аташе клубу «Захист» за сприяння в організації фотосесії та інформаційний супровід. Карантин вніс свої корективи у наші плани, але саме сьогодні, у День Захисника України, ми презентуємо мої авторські фото.

P.S. Дозвіл на публікацію фотографій своїх дітей люб’язно надали батьки вихованців ПСК «Захист».

Довідка.

«Клуб офіційно відмічає свій день народження 5 травня (1996 року).

Протягом двадцяти чотирьох років в Олександрії успішно та плідно працює патріотично-спортивний клуб «Захист», головним завданням якого є — виховання патріотизму, розвиток фізичного потенціалу дітей та молоді, пропаганда здорового способу життя, професійна підготовка спортсменів та інструкторів з обороно-прикладних видів спорту.

За роки існування вихованцями клубу «Захист» стали більше ніж 4000 дітей. Команди клубу прийняли участь у більш як 600 змаганнях від місцевого рівня до Чемпіонатів Європи та Світу. Збірні команди клубу неодноразово ставали чемпіонами та володарями Кубку України з військово-спортивного багатоборства, дев’яти разовими чемпіонами Всеукраїнських змагань з обороно-прикладного п’ятиборства.

Традиційно проводяться військово-польові походи по місцях бойової слави України, зустрічі з ветеранами бойових дій. Щорічно надається допомога освіті в організації та проведенні військово-польових зборів, військово-патріотичних ігор. Тренерський склад, разом з батьками проводить активну роботу по оздоровленню дітей.

Окремо слід зазначити роль Клубу у патріотичному вихованні молоді та підготовки молоді до служби у Збройних Силах України.

З перших днів антитерористичної операції вихованці Клубу стали в авангарді захисту демократичних цінностей, на варті європейського вибору українців. Ціною власного життя продовжують відстоювати єдність та незалежність нашої держави на її східному кордоні, неодноразово демонстрували свою відвагу, мужність і військові вміння, які здобули на тренуваннях з військово-спортивних багатоборств, у боротьбі з ворогом.

У пам’ять про загиблого на Сході України в ході антитерористичної операції Максима Бендерова – вихованця спортивного клубу «Захист», Майстра спорту України міжнародного класу, члена Національної збірної України з військово-спортивних багатоборств, старшого розвідника підрозділу спеціального призначення ГУР МО України, кавалера ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) у місті Олександрії започатковано проведення щорічних змагань Відкритого чемпіонату Кіровоградської області з військово-спортивних багатоборств.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Источник: facebook.com

Загрузка...
поделитьсяподелитьсяподелитьсяподелиться

Подпишись на наш Facebook

Только самое важное и интересное

Подписаться

Оставить комментарий

  Подписаться  
Уведомление о
Народные новости
В Александрии возле «Вербовой Лозы» вырубают деревья
В Александрии возле «Вербовой Лозы» вырубают деревья (ФОТО)
06.01.20226493 просмотра

В Александрии житель города во время съемок с квадрокоптера на […]

В Александрии ветка упала на забор 2-ой школы и сломала его
В Александрии ветка упала на забор 2-ой школы и сломала его
02.09.20213256 просмотров

Сегодня, 2 сентября, из-за сильного ветра ветка дерева упала на […]

По Кременчугской улице 2 дня из-под земли течет вода. Водоканал не реагирует
По Кременчугской улице 2 дня из-под земли течет вода. Водоканал не реагирует
09.10.20205437 просмотров

По Кременчугской улице, в районе конечной остановки 5-го маршрута второй […]

Добавить новость
Отзывы
Семейный врач Миллер Виктория Викторовна
Семейный врач Миллер Виктория Викторовна
    
Это типа врач! В январе этого года чуть не отправи...
Семейный врач Турта Лариса Борисовна
Семейный врач Турта Лариса Борисовна
    
Врач знающий, очень внимательный и терпеливый к па...
Главврач центра скорой помощи Гирнык Александр Николаевич
Семейный врач Шкиря Михаил Александрович
    
Такі лікарі існують лише для того, щоб видавати до...
Семейный врач Харченко Нина Владимировна
Семейный врач Харченко Нина Владимировна
    
С порядочностью проблема. База знаний устарела.Одн...
Семейный врач Похватюк Анна Александровна
Семейный врач Похватюк Анна Александровна
    
Чудова людина.Був вражений людськими якостями,відн...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: