УВАГА! Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки за цим посиланням.
Купить квартиру Кропивницкий

Як обрати оригінальні подарунки на Новий рік для найрідніших

12.09.2023 18:04:47115 просмотровАвтор: admin
Як обрати оригінальні подарунки на Новий рік для найрідніших

Новий рік — чудова пора для того, або створювати сімейні традиції. Багато людей в Україні святкують його в колі рідних та близьких людей. Традиційними ритуалами в цю ніч є прикрашання ялинки, відкорковування шампанського під бій курантів, а також обмін подарунками. Якщо ви не знаєте, чим здивувати найрідніших в новорічну ніч, рекомендуємо перейти за посиланням — https://prazdnik-shop.com.ua/uk/605-novyj-god/. В інтернет-магазині Праздник SHOP представлений широкий асортимент оригінальних подарунків. Ви можете обрати найбільш відповідні варіанти самостійно або звернутися менеджерів компанії за консультацією.

Загальні рекомендації щодо вибору подарунків на Новий рік

При виборі подарунків рідним наші думки часто роздвоюються: подарувати щось буденне та практичне або яскраве та символічне? Рішення залежить від того, для кого ви обираєте презент, а також що саме полюбляє ця людина. Тож головна порада, якій варто слідувати — підходьте до вибору індивідуально.

Ось деякі важливі принципи вибору подарунків близьким:

  1. Постарайтеся дізнатися, що саме хотіла б отримати людина. Уважно слухайте її, коли вона ділиться своїми думками або бажаннями. Можна акуратно запитати, чи подобається їй та чи інша річ. Також можна звернутися до її друзів або інших членів сім’ї за допомогою. Якщо це дитина, запропонуйте написати листа Санта Клаусу або Святому Миколаю.
  2. Подаруйте річ, яка пов’язана з вашими спільними інтересами та захопленнями. Можливо, ви разом ходите до спортзали або на риболовлю. Тоді подарунок буде не тільки приємним, а й максимально корисним.
  3. Почніть купувати презенти заздалегідь. Як правило, напередодні Нового року полиці в магазинах пустіють, черги збільшуються, а кур’єрські служби перевантажені. Придбайте подарунок за декілька тижнів до свята, гарно його упакуйте, щоб бути підготовленим і не нервувати.
  4. Не даруйте надто інтимні речі. До таких відносяться засоби особистої гігієни, парфуми тощо. Ви можете не вгадати з брендом або ароматом, і людина не користуватиметься таким подарунком.

Як вибрати подарунки на Новий рік батькам

Пропонуємо вашій увазі ідеї подарунків на Новий рік батькам:

  • Для тата можна придбати елітний алкоголь та аксесуари до нього. Наприклад, стильні келихи, охолоджуючі камені для віскі, бочонок для спиртного, підставку для вина, міні-бар тощо. 
  • Маму можна почастувати чимось смачненьким. Придбайте для неї набір солодощів, тематичний шоколад, печиво з передбаченнями, набір кави і т.д. 
  • Для обох батьків можна купити прикольні пледи з рукавами. Якщо вони полюбляють проводити час разом за переглядом фільмів, то в таких пледах їм буде зручно, тепло та затишно.
  • Ще один варіант подарунка татові — преміальна записна книжка в шкіряній палітурці. Це дуже стильний, якісний та корисний аксесуар, який згодиться йому в роботі та повсякденному житті.
  • До оригінальних подарунків на Новий рік для мами також можна віднести чашку з цікавим принтом, термокружку, винний келих, набір з тарілки та чашки тощо.
  • Подаруйте те, чим батьки зможуть користуватися разом. Наприклад, настільну гру, велосипед-тандем, квитки на концерт або в театр. Час, проведений разом, запам’ятається їм набагато більше, ніж будь-яка річ.

Що подарувати дітям на Новий рік

Варіантів, що подарувати дитині на новорічне свято, безліч. Потрібно відштовхуватись від того, що полюбляє та чим цікавиться дитина.

Ми пропонуємо розглянути наступні ідеї:

  • Зручний та яскравий одяг для дому. Діти дуже полюбляють носити кігурумі, причому, не тільки по дому, а й поза його межами. Це суцільна піжама з капюшоном, виконана у вигляді якоїсь тварини чи казкового персонажу.
  • Набір для квесту також може стати оригінальним подарунком дитині на Новий рік. Наприклад, на сайті Prazdnik-shop можна придбати квест в тематиці «Гаррі Поттера». Це унікальна гра, яка дозволяє зануритися в атмосферу магії та чародійства.
  • Презент для дитини може бути смішним та прикольним. Діти дуже полюбляють приколи та розіграші. Ви можете подарувати малечі атрибути, за допомогою яких вона потім влаштовуватиме пранки друзям. 
  • Багато дітей полюбляють гратися м’якими іграшками. Ви можете обрати в якості презенту оригінальну іграшку у вигляді улюбленого мультяшного персонажу, тваринки тощо.
  • Який Новий рік без солодощів? Це найкращий варіант подарунка для дитини будь-якого віку. Ви можете подарувати желейні цукерки в оригінальній тарі, тематичний шоколад тощо.

Вирішивши купити подарунок на Новий рік для близької людини, переходьте на сайт Праздник SHOP. В каталозі на вас чекають всі перелічені нами варіанти, а також безліч інших товарів.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузка...
поделитьсяподелитьсяподелитьсяподелиться

Подпишись на наш telegram

Только самое важное и интересное

Подписаться

Оставить комментарий

  Подписаться  
Уведомление о
Народные новости
В Александрии возле «Вербовой Лозы» вырубают деревья
В Александрии возле «Вербовой Лозы» вырубают деревья (ФОТО)
06.01.20226527 просмотров

В Александрии житель города во время съемок с квадрокоптера на […]

В Александрии ветка упала на забор 2-ой школы и сломала его
В Александрии ветка упала на забор 2-ой школы и сломала его
02.09.20213272 просмотра

Сегодня, 2 сентября, из-за сильного ветра ветка дерева упала на […]

По Кременчугской улице 2 дня из-под земли течет вода. Водоканал не реагирует
По Кременчугской улице 2 дня из-под земли течет вода. Водоканал не реагирует
09.10.20205455 просмотров

По Кременчугской улице, в районе конечной остановки 5-го маршрута второй […]

Добавить новость
Отзывы
Семейный врач Миллер Виктория Викторовна
Семейный врач Миллер Виктория Викторовна
    
Это типа врач! В январе этого года чуть не отправи...
Семейный врач Турта Лариса Борисовна
Семейный врач Турта Лариса Борисовна
    
Врач знающий, очень внимательный и терпеливый к па...
Главврач центра скорой помощи Гирнык Александр Николаевич
Семейный врач Шкиря Михаил Александрович
    
Такі лікарі існують лише для того, щоб видавати до...
Семейный врач Харченко Нина Владимировна
Семейный врач Харченко Нина Владимировна
    
С порядочностью проблема. База знаний устарела.Одн...
Семейный врач Похватюк Анна Александровна
Семейный врач Похватюк Анна Александровна
    
Чудова людина.Був вражений людськими якостями,відн...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: